Trupele The Mono Jacks, Om la Lună și Toulouse Lautrec se alătură demersului nostru pentru promovarea importanței sănătății mintale

Campania “Click cu click” își propune să aducă tema sănătății mintale în atenția publicului și să implice activ întreaga societate în susținerea unui sistem funcțional de suport.

Istoricul celor doi ani și jumătate de pandemie arată efectul devastator avut asupra stării sănătății mintale a întregii populații (Organizația Mondială a Sănătății anunță că incidența depresiei și anxietății a crescut cu 25% la nivel mondial), grupele cele mai afectate fiind femeile și tinerii, iar efectele se vor vedea foarte mult timp de acum încolo. Având în vedere că avem un sistem socio-medical care nu este pregătit să facă față acestor dificultăți, ne oferim sprijinul și facilităm serviciile de sănătate mintală, făcându-le mai accesibile pentru cât mai multe persoane aflate în dificultate.

Soliștii celor trei formații care susțin demersul nostru, Doru Trăscău (The Mono Jacks), Doru Pușcașu (Om la Lună) și Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) au ales să susțină fiecare câte una dintre activitățile fundației pentru care căutăm finanțare (psihoterapie, centre de zi, locuințe protejate) și sunt și personajele principale ale campaniei.

Execuția creativă a campaniei a fost posibilă prin generozitatea celor trei trupe muzicale care și-au donat fiecare una dintre cele mai cunoscute piese ale lor pentru a le susține mesajul și cea a unora dintre persoanele care beneficiază de serviciile noastre și care și-au asociat imaginea cu campania.

Trimite SMS la 8845 cu textul ESTUAR pentru o donație lunară de 2 euro sau donează online aici.

Galerie foto