Suntem mai mult decât un grup, SUNTEM O COMUNITATE!

Împreună contribuim la binele comun

Comunitatea nu este doar o entitate sau un grup de oameni, ci și un sentiment. Comunitatea noastră este formată din voluntari, donatori, persoanele pe care le sprijinim, cele care se confruntă cu probleme de sănătate mintală și cei care îi susțin, familii sau apropiați, toți partenerii și colaboratorii noștri din diferite programe. Împreună, construim o lume în care nimeni să nu se simtă singur când se confruntă cu o problemă de sănătate mintală și ne luptăm ca fiecare să primească respectul și sprijinul de care are nevoie. Iată aici un exemplu de colaborare care ilustrează ideea construirii binelui comun.

Beneficiar

Beneficiar

Specialiștii noștri te ghidează pas cu pas spre o viață cât mai aproape de potențialul tău. Prin activități de sprijin în locuințele protejate sau în centrele de zi ale fundației, te susținem să îți iei înapoi echilibrul și controlul. Cere ajutor acum!.
Mai mult
Donator

Donator

Donația ta aduce o șansă în plus celor peste 500 de persoane cu probleme de sănătate mintală din România pe care noi le sprijinim zi de zi în demersul de a duce o viață cât mai aproape de potențialul pe care îl au. Împreună contribuim la binele comun!
Mai mult
Voluntar

Voluntar

Tu ne oferi energia, timpul, abilitățile și cunoștințele tale pentru sănătate mintală, iar noi îți oferim spațiul și contextul potrivit pentru a le utiliza eficient pentru sprijinul celor care au nevoie. Vino să ne dezvoltăm împreună!
Mai mult
Partener

Partener

Sănătatea mintală este o prioritate pentru întreaga societate și ne preocupă integrarea acesteia în diverse arii precum educația, ocuparea, asistența socială, cercetarea, tehnologia. Împreună construim un viitor mai bun!
Mai mult
241500

Persoane cu probleme de sănătate mintală

230000

Membri ai familiei și susținători

12000

Voluntari

POVEȘTI ADEVĂRATE

Povestiri despre oamenii din comunitatea Estuar