Intervenție în criză! Program de sprijin pentru specialiștii care sprijină refugiații din Ucraina – 1

undația Estuar va organiza în data de 4 martie, între orele 13.00 și 16.00 o sesiune de formare pe tema intervenției în criză pentru specialiștii care sprijină refugiații din Ucraina. Sunt invitați de participe psihologii și asistenți sociali care doresc să afle informații de specialitate despre procesul de sprijin psihologic în situații de criză.
 
Sesiunea de formare va fi susținută de echipa de specialiști a Fundației Estuar formată din:
  • Mariana Armean – psiholog clinician, formator și directorul de programe al organizației. Din 1994 lucrează cu persoanele cu probleme de sănătate mintală din cadrul organizației și în dezvoltare de programe sociale.
  • Adrian Socol – psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Experiențială, profesor asociat la Universitatea din București, formator la Școala de Psihoterapie Experiențială din România. Din 2008 sprijină în cadrul organizației persoanele cu probleme de sănătate mintală.
  • Florian Koleci – medic psihiatru, terapeut cu formare în psihoterapie, formator și consultant în sănătate mintală cu 22 de ani de experiență practică.
 
Vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul următor https://forms.gle/EwMQWiADroi8u8Ex7 . Nu se percepe taxă de participare.
 
Cu 28 de ani de expertiză în zona de sănătate mintală, Fundația Estuar s-a implicat activ în programul de suport psihologic al victimelor accidentului Colectiv în 2015-2017 și al personalului medical implicat în tratarea pacienților cu COVID în 2020, dezvoltând programe de intervenție socio-psihologică pentru persoane aflate în situații de criză.
Fundația Estuar este furnizor licențiat de servicii sociale pentru adulții cu probleme de sănătate mintală din România și oferă programe specializate în centrele din București, Ploiești, Cluj și Giurgiu.

Data

mart. 03 2022
Trecut!

Ora

Toată ziua