Fii Voluntar

Ca voluntar Estuar esti considerat o parte importanta a organizatiei noastre.

Impreuna speram sa:

  • Imbunatatim, extindem si imbogatim serviciile Estuar pentru beneficiarii individuali si comunitate.
  • Oferim ocazii pentru voluntari de a folosi pozitiv talentul si experienta lor.
  • Oferim  oportunitati voluntarilor de formare, dezvoltare a abilitatilor si crestere a experientei.

Misiunea Fundatiei Estuar este aceea de a oferi optiuni sociale si alternative adultilor cu probleme de sanatate mintala, pentru reintegrarea lor in comunitatea romaneasca. Voluntarii ne ajuta sa punem in fapt sarcina noastra. Ei ne ofera un ajutor important in efortul nostru de folosire cat mai eficienta a resurselor de care dispunem. Noi consideram ca voluntarii, personalul, finantatorii si donatorii nostri sunt parti importante ale efortului de a pune in practica rolul Fundatiei Estuar.

In cadrul Fundatiei Estuar, voluntarii au un rol foarte important in desfasurarea in cat mai bune conditii a activitatii organizatiei si a programelor sale, in special a activitatii derulate in Centrele Sociale.

Fara aportul voluntarilor Fundatia Estuar nu ar putea pune la dispozitie toate serviciile oferite in prezent adultilor cu probleme de sanatate mintala si familiilor acestora.

Ca voluntar ai ocazia sa-ti folosesti si dezvolti abilitatile personale si sa afli mai multe despre comunitatea in care traiesti si despre nevoile actuale ale adultilor cu probleme de sanatate mintala.

Poti fi voluntar Estuar in Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Giurgiu si Botosani.
Daca doresti sa fii schimbarea ce o doresti in lume, alatura-te voluntarilor, trimitand un CV si o scrisoare de intentie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru orice informatii sau intrebari contacteaza-ne la numarul de telefon: 031.41.71.888.

„A fi voluntar...
Invat beneficiarii din Centrul „Un pas impreuna”, limba engleza. Cred ca inainte de a fi o datorie civica, voluntariatul reprezinta o nevoie personala, cel putin pentru mine. Chiar daca ma ajuta in meseria mea de viitor psiholog, contactul cu acesti oamenii ma face sa privesc viata din mai multe unghiuri, sa fiu mai profunda in alegeri, sa renunt la superficialitate. La sfarsitul fiecarei intalniri, oamenii imi multumesc sincer, lucru care nu poate fi descris in cuvinte, cred ca de fapt despre asta este vorba, despre emotii sincere, primare, lipsite de pedanterie. Senzatia este ca timpul parca sta in loc, tumultumul vietii cotidiene nu intra in acea camaruta de activitati, eu una ma relaxez pret de o ora si oricat ar parea de surprinzator, imi incarc bateriile cu senzatii simple si pure, chiar copilaresti. Ma bucur ca am avut curajul si mi-am facut timp pentru acest "proiect" si sfatuiesc pe oricine care are ceva de oferit sa porneasca in aceasta calatorie personala. Este, daca vreti un castig de ambele parti, aduci bucurie si in acelasi timp incepi sa te cunosti pe tine insuti asa cum nu credeai ca esti....”  Voluntar -  Cristina Repanovici

„Faci “ce trebuie” sau "ce stii cel mai bine”? “Compromisul” este o alternativa? Si daca da, cand e momentul oportun pentru a-l face ?  Antrenata fiind in dinamismul rutinei in continuua desfasurare am lasat aceste ganduri mai sus expuse sa se mentina undeva, in stare latenta, insa persistenta lor m-a determinat sa le acord int-un final importanta cuvenita…si am ales sa fac “compromisul”care nu s-a dovedit a fi decat piesa lipsa din puzzle. Astfel, am intalnit oportunitatea in cadrul Fundatiei Estuar unde am acumulat experiente si experienta profesionala importanta alaturi de o echipa de profesionisti dedicati si implicati in misiunea lor. La Estuar am avut ocazia sa imi dezvolt abilitatile profesionale si sa le consolidez intr-un mediu foarte placut, orientat catre dezvoltare. Nu alege sa te duci unde “trebuie”, ci unde esti bun!”  Voluntar – Mihaela Sima

 

 

 


Toate Drepturile Rezervate - Fundatia Estuar