CUM POȚI CONTRIBUI?

Există multe moduri în care te poți implica

Suntem o organizație caritabilă și nu ne-am putea continua activitatea fără sprijinul celor care se implică. Avem nevoie și de ajutorul tău pentru a putea fi aici în fiecare zi – la celălalt capăt al firului, în centrele de zi, în centrele de tranzit pentru refugiați și să ducem campanii informare, de sprijin și advocacy. Iată mai jos câteva moduri diferite prin care ne poți sprijini.

DONEAZĂ CONSTANT!

Donații și strângere de fonduri

Poți dona bani în diferite moduri și pentru diferite campanii, poți redirecționa o parte din impozitul datorat către stat fie ca persoană fizică sau juridică, poți face inclusiv donații în bunuri și servicii. 

Ne poți sprijini organizând propriul eveniment de strângere de fonduri. Aici sunt multe variante posibile, de la a-ți dărui cadourile de ziua către Estuar pe platforma Galantom, la Swimathon sau la alte evenimente sportive, cum ar fi cursele de alergare. 

timp și abilități

Voluntariat

Avem nevoie de timpul și abilitățile tale ca să putem fi de ajutor celor care au nevoie de sprijinul nostru. Spune-ne cu ce ne poți ajuta și vom găsi un loc și un timp potrivit pentru noi și tine. Poți afla mai multe detalii în secțiunea dedicată voluntariatului.

Am învățat în câteva luni de voluntariat cât în câțiva ani de practică.  

JOHN

VOLUNTAR
ACTIVISM ȘI SUPORT

Ambasador Estuar

Ia atitudine și vorbește despre problemele reale care afectează zilnic persoanele cu probleme de sănătate mintală. Pentru că nu vom renunța până când toți cei care se confruntă cu o problemă de sănătate mintală nu vor primi sprijin și respect.