AVEM O SERIE DE Oportunități de colaborare

Suntem parteneri de drum lung

Dacă reprezinți o organizație din sectorul public, civil, privat sau academic iată cum putem colabora:

Parteneriate

Avem expertiză și experiență

Instituții publice

Companii

Mediul academic

Furnizăm servicii sociale, evaluare și programe de instruire în sănătate mintală pentru personalul din instituțiile publice și private de asistență socială. Parteneriat public-privat.
  • Instruire în sănătate mintală pentru personalul instituțiilor de asistență socială, inclusiv în situații criză. Prin programele noastre oferim instruire de specialitate pentru instituțiile din zona de asistență socială care au nevoie sa crească nivelul de cunoștințe și abilități al personalului propriu.  
  • Evaluarea complexă a beneficiarilor instituțiilor publice de asistență socială- persoane cu probleme de sănătate mintală în vederea recomandării de servicii sociale de specialitate corespunzătoare. 
  • Furnizare de servicii sociale licențiate de tip centru de zi și locuințe protejate pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală, beneficiari ai diverselor instituții de asistență socială care nu dețin în structura proprie servicii de specialitate. 
Programe de sănătate mintală la locul de muncă. Pentru companiile care doresc sa integreze sănătatea mintală la locul de munca în programele proprii, prin echipa de specialiști cu experiență practică în zona de sănătate mintală, dezvoltăm și furnizăm programe de formare specifice sau workshopuri precum: 
  • Sănătatea mintală la locul de muncă
  • Gestionarea stresului și a anxietății
  • Managementul stresului
  • Echilibrul familie - loc de muncă 
  • Echilibrul online - offline la locul de muncă

Cercetare în sănătate mintală În parteneriat cu organizații de profil, instituții academice sau centre de cercetare, dezvoltăm studii și cercetări care să ajute comunitatea de specialiști să inoveze folosind diverse instrumente de lucru, autoritățile publice să integreze programele de sănătate mintală în strategiile proprii, decidenții politici în procesul de design de politici publice de sănătate mintală.

Inovare socială Dezvoltăm în parteneriate inovative intersectoriale la nivel local, național și european proiecte socio-educationale care au rolul de a pilota și valida instrumente și metodologii inovative care să integreze sănătatea mintală în cât mai multe medii. Astfel, prin co participarea experților din zona de social, educație, economie, IT, administrație publică și a persoanelor cu probleme de sănătate mintală se pun bazele unor programe integrate de sănătate mintală favorabile actorilor cheie din domeniu, și anume beneficiarii, specialiștii, decidenții politici și susținătorii de orice fel.

Stagii de practică Oferim în cadrul centrelor de zi un mediu adecvat organizării în parteneriat cu facultățile cu profil de asistență socială, psihologie etc a stagiilor de practică de specialitate pentru studenții care doresc să se specializeze și să dobândească cunoștințe relevante despre sănătate mintală.